Error Connecting Cyberoam to softether VPN server over IPSec

Post your questions about SoftEther VPN software here. Please answer questions if you can afford.
Post Reply
mohamedattia35
Posts: 2
Joined: Fri Jul 25, 2014 7:31 am

Error Connecting Cyberoam to softether VPN server over IPSec

Post by mohamedattia35 » Fri Jul 25, 2014 7:53 am

I have a Cyberoam device (Model Number CR15iNG) and can`t connect it to softether vpn server over IPSec.

I try many ways but all fails.

so, if anyone have experience with connecting Cyberoam with SoftEther Server, please, share with you your solution.

thanks in advance and any feedback will be always appreciated.

thisjun
Posts: 2425
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:03 am

Re: Error Connecting Cyberoam to softether VPN server over I

Post by thisjun » Tue Aug 12, 2014 5:07 am

Does the device have L2TP client function?

mohamedattia35
Posts: 2
Joined: Fri Jul 25, 2014 7:31 am

Re: Error Connecting Cyberoam to softether VPN server over I

Post by mohamedattia35 » Tue Aug 12, 2014 12:10 pm

no, the device can act and serve as L2TP server only.

thisjun
Posts: 2425
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:03 am

Re: Error Connecting Cyberoam to softether VPN server over I

Post by thisjun » Thu Aug 21, 2014 5:41 am

SoftEther VPN server can act as L2TP server only too.

abaumgaertner
Posts: 1
Joined: Thu Aug 17, 2017 8:55 am

Re: Error Connecting Cyberoam to softether VPN server over I

Post by abaumgaertner » Thu Aug 17, 2017 9:31 am

I'm facing the same issue - Cyberoam CR50iNG should act as Main Office (static ip) while several Netgear R7000 / dd-wrt act as brach offices using LTE Connections with dynamic IPs and site to site connections.

With the current implementation the CR50iNG would need to act as IPSec / L2TP Client for the R7000 and I would need to rely on dead peer detection for an Server (Branch Office - R7000) IP Address Change.

I haven't tested this configuration yet.

@mohamedattia35 - which Cyberoam OS Version do you use?

Post Reply