I connected with softether vpn but no internet connection.

Post your questions about SoftEther VPN software here. Please answer questions if you can afford.
Post Reply
rhegg
Posts: 2
Joined: Sat Dec 16, 2017 5:59 am

I connected with softether vpn but no internet connection.

Post by rhegg » Sat Dec 16, 2017 6:05 am

Hello,

I installed softether server in CentOS 7 64bit system configured well. And I could connect with the softether client app.
However when I open browser and try to connect to the sites it fails.
So when I ping to any site it works. But when I input google or IP address of google in my chrome, edge browsers, it doesn't connect.
I wait for long time and at the end it says there is no internet connection. The strange thing is that ping works in the command line.

Can you please help me?
I installed many vpn servers in other servers but especially this server doesn't work.
you can connect with your client app.
176.107.190.130
VHUB : VPN
user : test
password: Butterfly123!@#

And you can also connect with the server manager app.
password: Butterfly123!@#

Please enlighten me. I've problem with only this server. I turned off firewall in the server with the command:
systemctl stop firewalld
service iptables stop

Thanks in Advance.

rhegg
Posts: 2
Joined: Sat Dec 16, 2017 5:59 am

Re: I connected with softether vpn but no internet connection.

Post by rhegg » Sat Dec 16, 2017 4:42 pm

Please help me.

thisjun
Posts: 2090
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:03 am

Re: I connected with softether vpn but no internet connection.

Post by thisjun » Fri Jan 05, 2018 4:50 am

First of all please do not write your password here.

Cold you describe your setup?

Could you try to use usermode-SecureNAT?

Post Reply