It is currently Thu Sep 21, 2017 7:17 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Aug 11, 2017 7:25 pm 

Joined: Fri Aug 11, 2017 7:09 pm
Posts: 1
Here is my condition:
1. Setup 1 SoftEther VPN server,with 1 HUB, L3 switch IP address to 1 HUB is 10.13.13.88. I have routing table with entries:
a. Network address: 10.10.2.0, subnet mask: 255.255.255.0, Gateway address: 10.13.13.101, metric 10
b. Network address 10.10.1.0, subnet mask: 255.255.255.0, Gateway address: 10.13.13.100, metric 10

2. Headquarter LAN which managed with mikrotik (connect to SoftEther via mikrotik VPN), managed to set local VPN address as 10.13.13.100, LAN network address is 10.10.1.0/24

3. Branch LAN also using mikrotik connect to SoftEther), local VPN address as 10.13.13.101. LAN network address is 10.10.2.0/24

What I've accomplished:
1. From headquarter mikrotik I succeed to ping 10.13.13.88 and 10.13.13.101
2. From branch mikrotik I succeed to ping 10.13.13.88 and 10.13.13.100

What I can't do are:
1. From headquarter mikrotik, I can't ping 10.10.2.1 (which is mikrotik LAN IP address)
2. From branch mikrotik, I can't ping 10.10.1.1 (which is mikrotik LAN IP address)

What else am I missing in setting up the SoftEther server?

Any help will be appreciated. Thanks in advance

--
Regards,
PorKyz


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Sep 07, 2017 7:35 am 

Joined: Mon Feb 24, 2014 11:03 am
Posts: 2339
How about use static route pushing function of DHCP?

Did you configure route on both mikrotik?


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Return to www.softether.org