Why can't I create a HUB named VPNGATE

Post your questions about SoftEther VPN software here. Please answer questions if you can afford.
Post Reply
jidawei
Posts: 5
Joined: Sun May 12, 2019 5:42 am

Why can't I create a HUB named VPNGATE

Post by jidawei » Sun May 12, 2019 5:55 am

Why can't I create a HUB named VPNGATE
Most of the nodes in China are not available. Now I have a host in Hong Kong that can be used by any host in Hong Kong
Can I use the host computer in Hong Kong as the relay between my computer and SOFT?What should I do if I can?

sky59
Posts: 140
Joined: Tue Sep 11, 2018 5:58 pm

Re: Why can't I create a HUB named VPNGATE

Post by sky59 » Sun May 12, 2019 6:33 am

Why can't I create a HUB named VPNGATE ---- where?

Most of the nodes in China are not available. ---- what is node?

Now I have a host in Hong Kong that can be used by any host in Hong Kong ---- what is host? server? what server?

Can I use the host computer in Hong Kong as the relay between my computer and SOFT?What should I do if I can? --- what is soft?

jidawei
Posts: 5
Joined: Sun May 12, 2019 5:42 am

Re: Why can't I create a HUB named VPNGATE

Post by jidawei » Sun May 12, 2019 8:52 am

Why can't I create a HUB named VPNGATE ---- where? ----This is when the virtual HUB name is created in the LINUX system

Most of the nodes in China are not available. ---- what is node?----The VPN line

Now I have a host in Hong Kong that can be used by any host in Hong Kong ---- what is host? server? what server?-----Hong Kong VPS

Can I use the host computer in Hong Kong as the relay between my computer and SOFT?What should I do if I can? --- what is soft?---HKVPS

sky59
Posts: 140
Joined: Tue Sep 11, 2018 5:58 pm

Re: Why can't I create a HUB named VPNGATE

Post by sky59 » Sun May 12, 2019 9:35 am

Why can't I create a HUB named VPNGATE ---- where? ----This is when the virtual HUB name is created in the LINUX system
What is linux system??? Linux has nothing to do with vpn. What vpn server/bridge/client you use?


Most of the nodes in China are not available. ---- what is node?----The VPN line
Line has nothing to do with vpn. What is the server for vpn?

Now I have a host in Hong Kong that can be used by any host in Hong Kong ---- what is host? server? what server?-----Hong Kong VPS
You mean VPN server? What sort of server is running in HK? OpenVpn? FreeVPN? SoftEther? something else?

Can I use the host computer in Hong Kong as the relay between my computer and SOFT?What should I do if I can? --- what is soft?---HKVPS
This is chaos you must make a picture

jidawei
Posts: 5
Joined: Sun May 12, 2019 5:42 am

Re: Why can't I create a HUB named VPNGATE

Post by jidawei » Sun May 12, 2019 10:04 am

I am using Google to translate the expression is not clear

可惜论坛上不知道有没有中国的大佬

centeredki69
Posts: 160
Joined: Wed Sep 18, 2013 1:49 pm

Re: Why can't I create a HUB named VPNGATE

Post by centeredki69 » Mon May 13, 2019 10:30 pm

Hello jidawei,

Are you saying you have installed the Softether "Server" software on a Linux server and you want to create a virtual HUB named VPNGATE?

Are you using the SoftEther "Server Manager" to Manage your Softether Server?

jidawei
Posts: 5
Joined: Sun May 12, 2019 5:42 am

Re: Why can't I create a HUB named VPNGATE

Post by jidawei » Wed May 15, 2019 4:07 am

yes

joegunn
Posts: 1
Joined: Thu May 16, 2019 3:09 am

Re: Why can't I create a HUB named VPNGATE

Post by joegunn » Thu May 16, 2019 3:11 am

I also want to know how to create a HUB
Don't wait.
spanish dictionary traductor, geometry dash full

fenice
Posts: 140
Joined: Sun Jul 19, 2015 4:23 pm

Re: Why can't I create a HUB named VPNGATE

Post by fenice » Thu May 16, 2019 9:59 am

joegunn wrote:
Thu May 16, 2019 3:11 am
I also want to know how to create a HUB
Have you read the documentation or any of the many tutorials on the internet? You should do that first and then ask questions if you have problems.
Regards


Bill

Post Reply