Can't connect between SIDs

Post your questions about SoftEther VPN software here. Please answer questions if you can afford.
Post Reply
vandergraf
Posts: 2
Joined: Mon Feb 18, 2019 11:55 am

Can't connect between SIDs

Post by vandergraf » Mon Feb 18, 2019 12:14 pm

Hello,

I'm desperating. My network-diagram looks like this:
vpn.png
And the cascade-connections work:
ip_table.png
My aim is to connect between different SIDS (e.g. client 192.168.11.5 to 192.168.10.91). But it doesn't work. What do I have to do? Do I have to add routes?

Thank in advance
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

vandergraf
Posts: 2
Joined: Mon Feb 18, 2019 11:55 am

Re: Can't connect between SIDs

Post by vandergraf » Mon Feb 18, 2019 12:16 pm

I forgot to say, that the VPN-Server is 192.168.10.102

thisjun
Posts: 2439
Joined: Mon Feb 24, 2014 11:03 am

Re: Can't connect between SIDs

Post by thisjun » Thu Apr 25, 2019 1:57 am

It is not possible to communicate directly between different broadcast domains.

Please refer to this document.
https://www.softether.org/4-docs/1-manu ... P_Routing)

Post Reply